Skoči na glavno vsebino

17. 3. 2023: Pozdrav pomladi – podružnica Studeno

Marec je mesec, ko učenci Podružnične šole Studeno in Storžki iz enote vrtca v Studenem, zdaj že tradicionalno priredimo prireditev »Pozdrav pomladi«, obeležimo kulturni praznik, dan žena, materinski dan in dan mučenikov. V letošnjem letu smo prireditev izpeljali v sodelovanju s Kulturno športnim društvom Studeno, ki nas je pogostilo z najboljšimi palačinkami in odličnim čajem.

Prireditev je potekala v Kulturnem domu v Studenem, sledila pa ji je razstava izdelkov, ki smo jo pripravili v telovadnici šole. Ponosni smo, da smo prireditev izpeljali na tako visokem nivoju, še posebej, ker so učenci celotno prireditev od začetka do konca izpeljali samostojno, vrtčevski otroci pa so se pri svojem nastopu več kot odlično odrezali.

Storžki so se predstavili z nastopom v pomladni igri »Kako je zvonček dobil barvo«, ki so jo z glasbenimi vložki vseskozi dopolnjevali učenci, sledile pa so točke deklamacij Storžkov in učencev, zaigrali smo na instrumente, še posebej veseli pa smo bili, ker so se na naše vabilo odzvali tudi nekdanji učenci Podružnične šole (Lina, Gašper in Matevž), ki so s svojim nastopom popestrili že tako zares veselo vzdušje.

Besedilo: učiteljica Sintia Klede

Fotografije: učitelj Aljaž Mulec

Fotografije na povezavi

https://we.tl/t-ahDQUSlZlQ

 

 

Dostopnost